Inscripcions obertes – Benvinguts a la 10a temporada de VullEscriure!

Benvinguts a la 10a temporada de VullEscriure! Inscripcions obertes!

Sembla que era ahir, quan érem 1 de gener de 2012 i acabàvem de posar en funcionament la web… I d’aquí a poques setmanes farem 10 anys! Mare mareta com passa el temps (hehe).

Com no podia ser d’altra manera, hem decidit celebrar la dècada amb tots els luxes:

  • 15 Crides de la setmana (d’octubre a març)
  • Intercanvis de comentaris
  • La possibilitat de participar en un llibre per Sant Jordi
  • I un munt de sorpreses per celebrar els 10 anys!

Primera sorpresa! Aquest any, la inspiració de cada Crida sereu vosaltres: els escriptors que heu participat a VullEscriure des que vam publicar la primera Crida l’1 de gener de 2012. No us podrem fer un homenatge individualitzat a tots, però hem fet una selecció dels escriptors que han participat d’una forma més activa a la web durant els últims 10 anys perquè apadrinin cadascuna de les Crides en representació de tots vosaltres. Moltes gràcies per la confiança!

Segona sorpresa! Iniciem la pretemporada amb una marató d’escriptura molt especial: «21 dies / 21 paraules»! Un compte enrere ple de lletres perquè l’espera per l’inici de la nova temporada es faci cada dia més «curta». I és que precisament d’això tracta el joc: cada dia haureu d’escriure un #tweetrelat, responent a un enunciat que publicarem al Twitter, i cada dia tindreu menys paraules per fer-ho (hihi).

Els qui respongueu correctament a un mínim de 10 enunciats rebreu un val de descompte de 10€ per inscriure-us a la 10a temporada de VullEscriure! El primer dia podreu escriure textos de 21 paraules, el segon de 20, el tercer de 19. I així successivament fins que, el 21 d’octubre de 2021… Començarà la 10a temporada de VullEscriure!

Però això no és tot! Farem «pausa» per Nadal? Com celebrarem el Sant Jordi? Haureu de participar a la temporada per descobrir-ho! Inscriviu-vos i reserveu la vostra plaça per una temporada única!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.