Un honor fer de nou una masterclass a l’IEBS sobre gamificació!

Un honor que l’IEBS Business School m’hagi convidat, de nou, a realitzar la masterclass sobre gamificació que ja vaig impartir fa uns mesos. Si voleu recuperar-ne el guió, podeu visitar el post que vaig escriure’n llavors: «Masterclass IEBS: “Literatura gamificada”»

Com llavors, la sessió d’aquest dimecres l’hem fet en format online i ha versat sobre gamificació en el món de la literatura, durant la qual he compartit una selecció dels projectes gamificats en els que hem col·laborat des de «La Llibreta Vermella» al llarg dels anys: creació literària, homenatge a autors, presentacions de llibres, centenaris, projectes escolars, activitats lúdiques,… El catàleg és gairebé infinit!

Preparar sessions com aquesta, que t’obliguen a parar i a fer balanç, són una magnífica oportunitat per revisar el camí recorregut i ser conscient de tot el que has aconseguit, de mica en mica i sense fer soroll, però sense aturar-nos mai. Jo n’acostumo a dir «picar pedra». I a fe que n’hem picada… I molta! (hehe). I vosaltres, com en dieu? ;)

Moltes gràcies IEBS per la invitació. Un plaer col·laborar de nou amb vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.