Crònica de Sant Jordi 2022: «La poció indesxifrable», «La Nit de les Lletres» i el llibre dels 10 anys de VullEscriure.cat!

LA POCIÓ INDESXIFRABLE

Prop de 800 nens i nenes amb les seves famílies van participar en el joc de pistes de «La poció indesxifrable» el passat Sant Jordi, organitzat per l’Ajuntament de Vic i dissenyat per La Llibreta Vermella. Gairebé 700 van obtenir un val de 10€ per comprar llibres!

La princesa, la reina, Sant Jordi, el castell… I el propi drac! Aquests són els personatges de llegenda que els infants es van trobar amagats en diversos indrets de la ciutat de Vic! Malgrat la pluja i el fred, les famílies armades amb paraigües i impermeables van aprofitar les estones de sol per seguir les pistes i resoldre el misteri d’aquest Sant Jordi.

Gràcies per salvar la diada! Moltes felicitats a tots per la vostra ajuda! El drac s’ha adormit de nou… Qui sap quines aventures ens portarà l’any que ve? Per molts anys semblants aventures!

RECULL DE PREMSA:

LA NIT DE LES LLETRES

Deu anys no es fan cada dia! I si no, que ho preguntin als escriptors de VullEscriure.cat, amb qui aquests anys hem celebrat la 10a temporada de la web!

La «Nit de les Lletres» (especial 10 anys) ha posat el punt final a una temporada plena de sorpreses. Moltes gràcies, un cop més, a tots els qui el dissabte abans de Sant Jordi vau participar a la marató d’escriptura. De les 7 a les 12 de la nit, cinc hores d’escriptura ràpida en temps real!

Un total de 21 autors van participar a la marató d’escriptura, amb un global de 80 textos escrits. Moltes gràcies @xavicabe, @MontseBeni, @llibreriaadsera, @lauraterre, @HannaMestres, @gerard_melsio, @FisasCristina, @DolorsArmengol2 i @Cristinabcn28 per participar-hi!

I un homenatge molt especial als «Cavallers de VullEscriure» que van respondre a les 5 de les 5 minicrides plantejades: @XusMas, @T_resoR, @sala_to, @PetitesHstories, @lluisa_salazar, @Laura_relats, @farnersc, @dolors_mv, @CCM_Cristina, @carme_tuit, @Boira51144237 i @bibigasscor. Feu clic AQUÍ per consultar el resum de tweetrelats escrits per cadascun i el títol que us pertoca!

Al post adjunt trobareu un resum dels enunciats i la foto de família que ens vam fer amb un grup d’escriptores irreductibles que van decidir participar en la trobada online nocturna i van aguantar fins més enllà de la mitjanit. Per molts anys semblants obres! Bon Sant Jordi a tothom!

LLIBRE «SANT JORDI 2022» DE VULLESCRIURE.CAT

El llibre de «Sant Jordi 2022» de VullEscriure ja ha arribat a les vostres mans! I nosaltres no podríem ser més feliços, veient-lo passejar-se pels vostres comptes de Twitter, Facebook i Instagram (tant que no ens hem pogut resistir a fer-ne un petit vídeo… Esperem que us agradi! hehe).

Amb el llibre s’acaba la 10a temporada de VullEscriure. Una temporada que vam començar a principis de tardor amb una marató d’escriptura de tweetrelat, en la qual vam organitzar el nostre primer «Amic invisible» d’escriptura online i hem acomiadat amb una nova edició de la ja tradicional «Nit de les Lletres» (especial 10 anys). A més a més de les 15 Crides de la Setmana i dels intercanvis de comentaris «Somriure» i «Trencaclosques»! I de l’edició i correcció del llibre de Sant Jordi amb les correccions de l’Àngela Gómez.

Moltes gràcies un cop més per la confiança i per escriure amb nosaltres setmana rere setmana. Esperem retrobar-vos de nou després de l’estiu! Per últim cop aquesta temporada… Ens llegim, escriptors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.