Ja és aquí, ja ha arribat… La 2a edició de «Casus Belli»!

Casus_Belli-Teresa_Saborit-Sinopsi-La_Llibreta_Vermella

Ja són aquí… ja han arribat… acabats de sortir d’impremta… ELS LLIBRES de la 2a EDICIÓ de «CASUS BELLI»! Després que la 1a edició de «Casus Belli» (de l’Editorial MIC) quedés esgotada en un tancar i obrir d’ulls, des de «La Llibreta Vermella» vam començar a treballar per poder-vos portar una 2a EDICIÓ de la novel·la guanyadora del Premi Armand Quintana, amb NOVA PORTADA i nova editorial!

Durant els últims dies hem anat compartint fragments de la nova coberta a través de les xarxes socials. Quina alegria que per fi pugueu gaudir de la il·lustració sencera! En aquesta segona edició, les dues protagonistes són més protagonistes que mai: la Tina a l’esquerra, l’escriptora i hacker; la Cris a la dreta, hereva d’una gran nissaga de petits editors-impressors que es remunta fins a l’època de Cervantes (us en recordeu del passatge del Quixot en què es parla de les impremtes de Barcelona?)

Ens agrada molt com ha quedat la nova edició! Tant, tant, tant… que hem decidit fer-vos una OFERTA Ú-NI-CA! Durant aquest cap de setmana (NOMÉS durant aquest cap de setmana) entreu a la web i compreu el llibre a un preu irrepetible! (Despeses d’enviament incloses!) (I dedicatòria personalitzada!) (I alguna sorpreseta!) (I… Què més voleu? La novel·la farà les delícies de tots els amants del món del llibre amb ganes de descobrir què s’amaga entre les bambolines del sector editorial: és una aposta segura!)

MOLTES GRÀCIES per celebrar amb nosaltres l’arribada del llibres. Moltes gràcies per ser-hi sempre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.