Inscriu-te a l’11a temporada de VullEscriure.cat!

20220901-VullEscriure-Temporada_11-Teresa_Saborit-Llegendes_Catalanes

Vols escriure, PERÒ…

… PERÒ no tens temps?
… PERÒ no tens idees?
… PERÒ no tens amb qui compartir-ho?
… PERÒ no saps si en saps?
… PERÒ no saps si saps si saps si saps si saps si saps si saps si en saps?
… PERÒ creus que mai no veuràs els teus textos publicats en un llibre?

BENVINGUT A VULLESCRIURE.CAT!

Benvingut a la web dels escriptors «però»! La web dels escriptors a qui apassiona l’escriptura, PERÒ sempre acaben trobant l’excusa perfecta per no teclejar ni una lletra (hehe)

Sí, sí, ho has llegit bé: «EXCUSES»

«Excuses» que a vegades amaguen una por aterridora a la pàgina en blanc. I és normal tenir por (tots en tenim; tots n’hem tingut!), però no pots permetre que les pors siguin més grans que els teus somnis. Et mereixes ser feliç! Et mereixes demostrar-te a tu mateix que ets més valent que 90 grams de cel·lulosa comprimida!

Et mereixes recuperar les ganes, l’alegria i la il·lusió del primer text que vas escriure, quan encara no existien les excuses ni el pànic a la pàgina en blanc. Te’n recordes, d’aquella primera història? No va ser una experiència extraordinària? No vas acabar d’escriure-la amb ganes que la llegís tot el món? No et bategava el cor a mil revolucions per minut, sabent que «allò» ho havies creat tu, des del no-res? Ha arribat l’hora de recuperar aquelles sensacions meravelloses!

A VullEscriure t’hem preparat un programa complet per trencar amb tots els mites que t’impedeixen avançar! Fes clic a l’enllaç per descobrir-ne tots els detalls

PD. Aprofita l’oferta especial amb motiu de La Setmana del Llibre en Català i inscriu-te amb un 10% de descompte! (oferta vàlida fins al 18/09/2022)

VullEscriure-Temporada_11-Taulell_anuncis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.