Agnòdice (Ginecòloga – Atenes, s. IV aC)

Bona nit, escriptors i escriptores! Benvinguts a la 12a temporada de VullEscriure.cat! Moltes gràcies per acompanyar-nos un any més!

A finals de la temporada passada us vam demanar qui volíeu que fossin els padrins de la següent temporada i «Dones que han fet història» va guanyar per àmplia majoria. Els vostres desitjos són ordres! Així que comencem amb la primera Crida de la nova temporada: Crida 195!

Sabíeu que, a la Grècia antiga, les dones no podien estudiar medecina, sota pena de mort? I sabíeu que, malgrat tot, una noia va desafiar la prohibició per convertir-se en la primera ginecòloga coneguda de la història? Aquesta és la història d’Agnòdice, a l’Atenes del segle IV aC!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.