Murasaki Shikibu (Escriptora – Japó, s. X-XI)

Bona nit, escriptors i escriptores! Sabeu quina és la primera novel·la de la història?

La Biblioteca Mundial de la Unesco va determinar que la primera novel·la de la història era «Genji monogatari», escrita pels volts de l’any 1.000 per l’escriptora japonesa Murasaki Shikibu. Voleu saber més coses la primera novel·lista de la història?

El dilluns més proper al 15 d’octubre se celebra, cada any, el Dia de les Escriptores: des de VullEscriure ens sumem a la celebració proposant-vos de descobrir la vida de la primera novel·lista de la història de la humanitat. Acompanyeu-nos fins al Japó del segle X-XI!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.