Coco Chanel (Dissenyadora – França, s. XIX-XX)

Bona nit, escriptors i escriptores! Tots sabem que en l’antiguitat estava mal vist que les dones portessin pantalons i que l’ús de la cotilla era indiscutible, però… I si us diguéssim que l’«antiguitat» s’estén, en aquest cas, fins a principis del segle XX?!

Acompanyeu-nos fins a la França dels segles XIX-XX per descobrir la història de Coco Chanel, la dissenyadora que va decidir «alliberar» les dones a través de la roba!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.