Anne Frank (Escriptora – Països Baixos, s. XX)

Bona nit, escriptors i escriptores! Us imagineu haver de viure durant 2 anys en un espai hiper reduït, amb tota la vostra família, sense poder fer soroll i tement a tota hora de ser descoberts i acabar en un camp de concentració a on us espera un mort segura? Aquesta és la història d’Anne Frank, als Països Baixos de principis del segle XX.

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.