Ermessenda de Carcassona (Comtessa – Catalunya, s. X-XI)

Bona nit, escriptors i escriptores! Sabíeu que, en plena Edat Mitjana, hi va haver una dona que va governar a les terres catalanes amb mà de ferro durant més 65 anys? Acompanyeu-nos per descobrir la turbulenta història d’Ermessenda de Carcassona, comtessa dels segles X-XI!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida número 200 (estem de Cridaversari: moltes felicitats a tots!). Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.