Amelia Earhart (Pilot d’avions – EEUU, s. XX)

Bona nit, escriptors i escriptores! Imagineu-vos que sou pilots d’avió a principis del segle XX, en una època en què era necessari aterrar cada poques hores per poder reomplir el dipòsit de combustible. Us atreviríeu a donar la volta al món per l’equador del planeta? Acompanyeu-nos en aquest viatge per descobrir les aventures de la pilot Amelia Earhart, dels Estats Units!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.