Papessa Joana (Papa de Roma – Roma, s. IX)

Bona nit, escriptors i escriptores! Hi ha esferes de la nostra societat que, encara avui en dia, són territori 100% d’homes i en el qual les dones continuen vetades: per exemple, ser Papa de Roma. Però… I si us digués que corre la llegenda que, en plena Edat Mitjana, hi va haver una papessa? Aquesta és la història de la Papessa Joana, a la Roma del segle IX!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana, l’última d’aquest 2023. Teniu fins el dimecres 10 de gener, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bones festes i bona escriptura. Bon Nadal, bon Sant Esteve, bons Sants Innocents, bon any nou i bons Reis! Ens llegim el 2024!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.