Marató d’Escriptura «12×50 – De Pasqua a Sant Joan!»

La 12a temporada de VullEscriure.cat està arribant a la seva fi (quines ganes que sigui el 20 d’abril per veure’ns a la trobada que hem organitzat a la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic!). Abans, però, ens vau demanar que organitzéssim alguna proposta per seguir escrivint… I els vostres desitjos són ordres!

Us presentem la Marató d’Escriptura «12×50 – De Pasqua a Sant Joan!»

Una marató d’escriptura inspirada en cançons plenes d’energia i en festes que són orgull i estendard de diversos pobles i ciutats (així, a més a més d’inspirar-vos, descobrireu un munt d’excuses per sortir de casa al llarg de l’any, he, he).

Començarem el 4 d’abril (després de Setmana Santa) i podreu participar-hi fins el 26 de juny de 2024. Cada setmana publicarem una nova proposta per escriure textos de 50 paraules (així que qualsevol podrà participar-hi, per poc temps que tingui!) i tindreu accés exclusiu a un grup de Telegram pels participants de la Marató.

El 30 de juny, per celebrar el final de la marató, organitzarem una Jam Session online d’Escriptura en directe!

  • Entrega de diplomes (a tots els qui hàgiu completat la marató)
  • Propostes per escriure en directe (seguint les consignes que us anirem donant durant la sessió)
  • Pica-pica virtual (cadascú s’haurà de portar els seus snacks, he, he)
  • I l’oportunitat de veure’ns les cares per desitjar-nos un bon post Sant Joan!

A més a més, els qui us inscriviu ABANS de l’1 d’abril, tindreu l’oportunitat de formar part del podcast que gravarem després de Sant Joan, amb la lectura en veu alta d’una selecció dels textos escrits pels autors que hagin respost a tots els enunciats de la marató!

Us agradaria participar-hi? Feu clic AQUÍ per descobrir-ne tots els detalls i reservar la vostra plaça (inscripcions obertes fins al 23 d’abril de 2024).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.