Vitamines d’Escriptura a les Escoles de Gurb!

Imagineu-vos la situació! Sou alumnes de primària, esteu a l’escola, els mestres us diuen que vindrà una escriptora a fer-vos un taller literari per preparar millor els textos que esteu escrivint per Sant Jordi…

… I, quan arriba el dia, descobriu que el taller és en realitat un «laboratori» i que, per aprendre a escriure, heu de dominar les «Vitamines d’Escriptura»!

«Benvinguts al Laboratori de les Històries Infinites de VullEscriure! A VullEscriure som un grup d’escriptors apassionats per les paraules i hem desxifrat el secret per crear milers d’històries (en un tancar i obrir d’ulls) gràcies a una fórmula única: les 6 Vitamines d’Escriptura Essencials.

  • Tenim un problema, però: per protegir el nostre secret, vam tancar cada vitamina en un sobre amb un cadenat numèric… i n’hem oblidat la combinació.
  • Ens vam escriure unes pistes, però també hem oblidat com interpretar-les.
  • M’han dit, però, que vosaltres sou experts desxifradors.
  • Necessito la vostra ajuda: si m’ajudeu a resoldre tots els enigmes, jo us ensenyaré com podem escriure una història entre tots en menys de 50 minuts. Tracte fet?»

Aquesta és l’experiència que han viscut aquesta setmana els alumnes de primària de les Escoles de Gurb! Durant una hora (i gràcies a la seva perícia desxifrant enigmes i obrint cadenats) cada grup, des de 3r fins a 6è, ha pogut experimentar amb les vitamines essencials i aprendre a crear històries del no-res. Una experiència inoblidable gràcies a la qual han sorgit relats extraordinaris!

Gràcies, Escoles de Gurb i Ajuntament de Gurb, per convidar-nos. Bona escriptura i bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.