20 d’abril a Vic: Trobada + Concurs!

Ja ho tenim tot a punt per la trobada del 20 d’abril a la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic!

Per celebrar la publicació del Llibre de Sant Jordi 2024 de VullEscriure (i el 12è aniversari de la web!), hem organitzat un joc obert a tothom qui hi vulgui participar: un Kahoot sobre 10 obres de la literatura universal. Sereu capaços d’endevinar totes les respostes? Veniu a jugar!

Després de mesos d’escriure sense descans, hem preparat una activitat completament diferent: un concurs! Un concurs per jugar a endevinar com continuen 10 fragments d’obres de la literatura universal que us llegirem durant la trobada. Amb premi sorpresa pel guanyador!

Us esperem el 20 d’abril a 2/4 de 12 del migdia. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat. Reserveu la vostra plaça enviant un correu electrònic a vullescriure(a)vullescriure.cat. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.