Clara Lemlich / 8M (Dones treballadores – EEUU / Rússia, s. XX)

Bona nit, escriptors i escriptores! Última Crida de la 12a temporada! El 8 de març se celebra el Dia de la Dona, però sabeu per què es va escollir aquest dia en concret? Acompanyeu-nos en aquest viatge per descobrir quina relació té el 8M i Clara Lemlich, una sindicalista nord-americana, amb l’esclat de la Revolució Russa de 1917!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de l’última Crida de la 12a temporada! Teniu fins dimecres de la setmana que ve per escriure i publicar el vostre relat.

Gràcies per acompanyar-nos i per participar en la 12a temporada de VullEscriure: ha estat un plaer llegir-vos durant tots aquests mesos! Estigueu pendents de la web: les Crides s’han acabat, però ben aviat començarem amb l’edició del llibre de Sant Jordi d’aquest any!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat, escriptors i escriptores de VullEscriure! Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.