Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Comença la final: «Cues de pansa» vs «Te’n recordes?»

20170402-Millor_microrelat_llibre_200_muses-Sant_Jordi_2017-Final

 

Ja tenim els dos textos que s’enfrontaran per decidir quin és el millor microrelat de les «200 muses». Moltes gràcies a tots els qui heu votat en les dues semifinals!

Ha arribat el moment de la votació definitiva: des d’ara i fins el dissabte 8 d’abril a la mitjanit teniu una setmana de temps per llegir els dos microrelats i deixar un comentari votant pel text que us agradi més. El microrelat que tingui més vots serà el guanyador de la final! I tots els que hàgiu participat en les votacions tindreu la possibilitat de guanyar un dels 3 lots especials Sant Jordi de les «200 muses» que sortejarem entre tots els participants.

Quin és el millor microrelat de les «200 muses»? La decisió està en les vostres mans! ;)

 

PD. Les imatges que acompanyen el text són «Conjoined Raisin» de Kurt Nordstrom i «Sea urchin» de fabiomarcio, ambdues compartides sota llicència de Creative Commons «CC2.0 Attribution». Bases completes del concurs: www.lallibretavermella.cat/200muses-SantJordi2017

Comparteix-ho a les xarxes socials!
 •  
 • 2
 •  
 •  
  2
  Shares
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

7 Responses so far.

 1. Pilar Martinez Cordero ha dit:

  Exactament on i com s’ha de fer la votació?

  • Teresa Saborit ha dit:

   Bona tarda, Pilar,

   Ets al lloc correcte: pots dir aquí mateix quin dels 2 microrelats prefereixes que guanyi la final.

   Moltes gràcies per voler participar ;)

 2. Pilar Martinez Cordero ha dit:

  Doncs jo trio Te’n recordes (tot i agradar-me els dos!). Perquè em recorda la meva àvia, la meva mare fent d’àvia… alguna amiga fent d’àvia… I em fa pensar en si jo ho seré aviat i en quina mena d’àvia seré. Personatges molt importants en les vides dels infants, àvies i també avis!

  • Teresa Saborit ha dit:

   Perfecte! Un vot per “Te’n recordes?”. Moltes gràcies per participar en les votacions, Pilar ;)

 3. Dedal0 ha dit:

  Ostres, qué complicat! Quina gran final!
  Com he vist que la majoria han votat per “Te’n recordes?” i tot i que és preciós, voto pel punt d’humor i de fantasia a “Cues de pansa”

  • Teresa Saborit ha dit:

   Un vot per “Cues de pansa”! Moltes gràcies per participar en les votacions, Dedal0 ;)

 4. Teresa Saborit ha dit:

  Moltes felicitats, Pilar! Ets una de les guanyadores d’un lot especial Sant Jordi de les «200 muses». Envia’m si us plau les teves dades (nom complet i adreça) a teresa.saborit@lallibretavermella.cat i te l’enviaré per correu postal ;) Aquí trobaràs el resultat complet del sorteig: http://lallibretavermella.cat/2017/04/09/millor_microrelat_llibre_200_muses-sant_jordi_2017-guanyador_final/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies