Presentació del llibre de VullEscriure de Sant Jordi 2019!

 

20190413-Llibre_VullEscriure_Sant_Jordi_2019-Presentacio_Barcelona-Enigma_Drac_Alat_escriptors

 

Dissabte passat vam celebrar a Barcelona la presentació del llibre de Sant Jordi de VullEscriure d’aquest any. Malgrat els petits «contratemps logístics» que vam patir (com que el Drac Alat, fart de tant carregar llibres, hagués decidit segrestar els llibres), la vostra voluntat i el vostre enginy van fer que la presentació aconseguís arribar a bon port. No hi ha enigma que se us resisteixi, quan es tracta de trobar les claus per recuperar el «tresor» que el Drac Alat no ens volia tornar! AQUÍ trobareu l’àlbum que hem penjat a Instagram amb algunes imatges de la presentació.

Un agraïment a la Biblioteca Vila de Gràcia, per acollir-nos en una sala digna de ser la «cova del Drac Alat», i un agraïment molt especial a la Regina de «Re-Pera», per la seva ajuda en l’organització de la presentació, per acceptar col·laborar en un acte convocat per una aranya i un drac i pel seu petit regal sorpresa (moltes gràcies!). I no m’oblido de tots aquells escriptors de VullEscriure que no vau poder venir a la presentació i que heu demanat que us enviéssim el vostre llibre per correu postal. Alguns ja els heu començat a rebre (moltes gràcies per compartir-ho a les xarxes i mencionar-nos!), d’altres els tindreu molt aviat a les vostres mans.

GRÀCIES.

Gràcies per una nova temporada fantàstica de VullEscriure (i ja en van 7!). Gràcies per compartir les vostres paraules amb tots nosaltres. Gràcies per la vostra generositat i cordialitat, per les vostres ganes de jugar i de compartir. Gràcies per ser com sou.

VullEscriure tanca les portes per aquesta temporada, però esperem llegir-vos de nou a partir de la tardor (i ja en seran 8!, hehe). Feliç Sant Jordi i molt bon estiu, escriptors!

 

PD. Voleu rebre un avís quan comenci la nova temporada? Feu clic AQUÍ i subscriviu-vos al butlletí de novetats de VullEscriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.