Benvingut/da al Repte 5×5 (escriure 5 textos en només 5 dies!)

Benvingut/da a la 13a temporada de VullEscriure!

Esperem que hagis tingut un molt bon estiu i unes molt bones vacances! Nosaltres hem aprofitat la pausa estival per preparar un munt de novetats per la nova temporada que està a punt de començar. Entre elles, un petit repte d’escriptura que hem preparat per aquest setembre: el Repte 5×5 (escriure 5 relats en només 5 dies!)

Recupera les ganes i la il·lusió per escriure mentre comparteixes la teva passió amb un grup d’escriptors meravellosos!

El repte començarà el dilluns 16 de setembre de 2024:

  • Del dilluns 16 al divendres 20 cada dia, a les 8 del vespre, un nou enunciat per escriure un text (que podràs publicar a la web fins al dissabte 21 a la mitjanit).
  • El diumenge 22 al vespre: sessió online en DIRECTE per fer públics els noms dels autors que hagin superat el repte i respondre qualsevol dubte que tinguis sobre el món de l’escriptura!

A més a més, si reserves ARA la teva plaça:

  • Grup de Telegram exclusiu pels escriptors inscrits al Repte 5×5.
  • Vídeos diaris amb els quals t’animarem a superar el repte!
  • Diploma honorífic per a tots els escriptors que supereu el repte i que us enviarem per correu electrònic per acreditar la vostra gesta. A més a més, junt amb el diploma també guanyaràs la possibilitat de poder-te inscriure a la 13a temporada de VullEscriure amb unes condicions úniques, exclusives pels guanyadors del Repte 5×5!

Esperem que la proposta et faci tanta il·lusió com a nosaltres! Fes clic AQUÍ per descobrir-ne tots els detalls. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.