Benvinguts al pòdcast de VullEscriure.cat!

Benvinguts al pòdcast de VullEscriure.cat! VullEscriure.cat, la web dels escriptors «però»: aquells escriptors que diuen que els encanta escriure «però»… sempre acaben trobant l’excusa perfecta per no teclejar ni una lletra. Vols deixar de ser un escriptor «però»? Vols convertir-te en un escriptor «de debò» (és a dir, en un escriptor que escriu)? Apunta’t a VullEscriure.cat!

Això és el que van fer els escriptors que aquesta primavera han participat a la Marató d’Escriptura «12×50 – De Pasqua a Sant Joan!», amb propostes setmanals per escriure textos de 50 paraules inspirats per cançons i festes tradicionals de tot el país!

Durant 12 setmanes, aquests escriptors increïbles han escrit 356 relats i han demostrat una perseverança de pedra picada, responent a tots els enunciats que els hem proposat setmana rere setmana. Des d’aquí: Moltes felicitats per la constància!

Avui, a mode d’homenatge, fem una pausa a les vacances per fer-vos un anunci que ens va molta il·lusió de compartir: ja teniu a la vostra disposició el pòdcast de VullEscriure amb la lectura en veu alta d’una selecció dels textos escrits durant la Marató d’Escriptura d’aquesta primavera!

Gràcies xpastorp, Xavier O., Versus_perduts, Rous, RosaP, otneina, NewJo23, Montserrat de Girona, MonntseMarObert, MeriTxell MaGrana, XusMas, Maria Josep Figueras, Maria josep, Magda Ferré Serrà, Lisalzina, Leman, Laura, immalopez, Iceberg, Glòria Pera, Gemma, Farners, Eskali55, dolorsclota, CCM_Cristina, Carme, Boira, Barbamama, Alba per compartir els vostres relats amb nosaltres!

Feu clic al play que trobareu al final d’aquest post o en aquest enllaç: https://soundcloud.com/teresa-saborit/vullescriure-marato-escriptura-primavera-2024-12×50-de-pasqua-a-sant-joan

Bones vacances i bon estiu!

Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.