Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Premi 7lletres – Necessito 7 lectors!

20161106-booktour-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-recerca_7_lectors

 

És novembre! Novembre, novembre, novembre… Us ho podeu creure?! Novembre: «No-vem-bre»! Sabeu què significa? Significa que el llibre amb el que vaig guanyar el premi 7lletres està a punt de veure la llum!

Si tot va bé, «Els llops ja no viuen als boscos» arribarà a les llibreries a finals de mes. Sí, sí, ho heu llegit bé: a finals d’AQUEST mes! Estic tan il·lusionada que he decidit organitzar un booktour per donar-li la benvinguda. Us hi apunteu? ;)

 • Què és un «booktour»? Un booktour és un llibre que se’n va de viatge per la blogosfera. Durant un període de temps determinat, i seguint un calendari predefinit, el llibre fa parada en diversos blogs a on cada blocaire publica, el dia que li ha estat assignat, una ressenya sobre el llibre en qüestió. En el nostre cas, en lloc de parlar del llibre en general, en cada parada es parlarà d’un dels relats que formen el recull de relats.
 • Quantes parades tindrà el booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»? Com no podia ser d’altra manera, tractant-se del llibre guanyador del premi 7lletres, el booktour tindrà 7 parades:
  1) dimarts 29 de novembre
  2) dijous 1 de desembre
  3) dilluns 5 de desembre
  4) dimarts 13 de desembre
  5) dijous 15 de desembre
  6) dilluns 19 de desembre
  7) dimecres 21 de desembre
 • Vols ser un del 7 lectors oficials del booktour? Envia’m un correu electrònic a teresa.saborit@lallibretavermella.cat dient-me qui ets, quin és el teu blog i en quina de les 7 dates proposades t’aniria bé de participar en el booktour. Si la data que has escollit encara està lliure, t’enviaré un correu de confirmació i ja seràs un lector oficial del booktour: t’enviaré per correu una còpia impresa d’UN dels set relats que formen part del llibre (abans fins i tot que el llibre arribi a les llibreries!) i aquest serà el relat que hauràs de ressenyar el dia que el booktour faci parada a casa teva :D
 • És obligatori tenir un blog per participar al booktour? Per participar al booktour és necessari que les ressenyes es publiquin en algun lloc de la xarxa a on tothom pugui llegir-les. Si no tens blog, però tot i així vols participar en el booktour, podràs fer-ho sempre i quan proposis alguna alternativa que et permeti complir amb aquest requisit ;)
 • MOLT IMPORTANT! Si et compromets a publicar una ressenya en una data, és molt important que publiquis la ressenya en aquella DATA per no trencar la cadena. Ni abans ni després: AQUELL dia (hehe).

 

20161106-booktour-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-recerca_7_lectors-calendari

 

Tens més dubtes? Envia’m un comentari. Vols ser un dels 7 lectors oficials del booktour? Envia’m un correu electrònic a teresa.saborit@lallibretavermella.cat!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
 •  
 • 12
 •  
 •  
  12
  Shares
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

6 Responses so far.

 1. M’agradaria llegir un dels teus relats i publicar una ressenya al meu bloc el dia 15 de desembre. Precisament, vaig crear el bloc per compartir els llibres que més m’havien agradat dels que he llegit aquests darrers anys.

  • Teresa Saborit ha dit:

   Bona tarda, Nuri! Moltes gràcies per voler participar al booktour: adjudicat el 15 de desembre. T’acabo d’enviar un correu electrònic per acabar de concretar els últims detalls: fes-hi un cop d’ull quan puguis, si us plau. Feliç inici de setmana ;)

 2. deomises ha dit:

  M’hi apunto! I escullo el 13 de desembre

  d.

  • Teresa Saborit ha dit:

   Bona nit, deomises. Moltes gràcies per voler participar al booktour! Em sap greu, però dia 13 ja està agafat. En aquests moments els dies que queden lliures són el 29/11, 01/12, 05/12 i 19/12. T’aniria bé algun d’aquests dies? Continuem parlant ;)

 3. XusMás ha dit:

  Jo també vull apuntar-me Tere
  Si és possible el 29/11 i sinó el 01/12
  Abraçada

  • Teresa Saborit ha dit:

   Moltes gràcies, Xus! Parlem per correu electrònic per concretar la data ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies