VullEscriure celebra CINC anys!

20161023-vullescriure-fabrica_paraules-lectura_en_veu_alta-literatura_universal-creacio_literaria-catala-llibre_sant_jordi-aranya_la_quesis-teresa_saborit

Cinc anys… Vosaltres sabeu què són «cinc anys»? Jo sí. Cinc anys és el temps que hi ha entre l’1 de gener del 2012, quan va començar a funcionar la web de VullEscriure, i l’1 de gener del 2017, quan el portal celebrarà CINC anys: cinc!

Moltes gràcies per haver-ho fet possible, escriptors!

VullEscriure acaba de reobrir les portes de la Fàbrica de Paraules amb la intenció de celebrar el seu primer quinquenni de vida amb un munt de novetats: crides setmanals, vídeos, lectures en veu alta, un llibre en paper per Sant Jordi,… I la inspiració de grans autors de la literatura universal!

Cada dijous, d’octubre a març, quan visiteu la web us trobareu amb una nova crida: a partir de llavors tindreu 7 dies i 300 paraules per escriure un text i per decidir si es voleu inscriure, o no, a l’intercanvi de comentaris sobre els textos presentat. En total hi haurà 20 crides setmanals, amb la possibilitat de participar en un llibre que publicarem per Sant Jordi.

Voleu saber-ne més? Hem preparat un vídeo explicatiu a on trobareu tots els detalls: feu clic a «Com funciona la 5a temporada de VullEscriure» i engegueu els altaveus.

Ens llegim a VullEscriure, escriptors.

Feliç escriptura! :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.