Tallers de creació literària: inscripcions obertes!

20160913-taller_escriptura_creacio_literaria-idea_creativitat-teresa_saborit-vullescriure-casa_elizalde-barcelona-centre_civic_can_pau_raba_vic

 

Diuen que els dimarts i 13 porten mala sort, però com que jo vaig néixer un 13, cada dimarts i 13 del món és com un mini aniversari. Creieu que la mala sort d’un pot quedar compensada per la bona sort de l’altre? ;)

Sigui com sigui, a les 2 i escaig d’aquest dimarts, tinc l’alegria de notificar-vos que de moment la bona sort està guanyant la batalla… I és que tinc una fantàstica notícia per compartir amb vosaltres: els tallers presencials de creació literària de VullEscriure… Obren 2a temporada!

Si no vàreu poder venir a l’intensiu d’aquest estiu, aquesta tardor teniu una nova oportunitat, per partida doble:

1) A Barcelona, a la Casa Elizalde – Taller «De la idea al text: taller de microrelats» => Els dimecres al vespre, de 20:00 a 21:30. Inscripcions obertes del 5 al 21 de setembre.

2) A Vic, al Centre Cívic Can Pau Raba – Taller «De la idea al paper, estratègies creatives per escriure» => Els divendres al vespre, de 18:30 a 20:00. Inscripcions obertes del 12 al 23 de setembre.

En els dos tallers descobrirem 10 estratègies per despertar la nostra creativitat i aprendrem a confiar en la nostra intuïció per convertir en històries les espurnes creatives que s’amaguen al nostre voltant. Les idees estan per tot arreu: el que us faltarà serà temps per escriure-les totes!

Voleu saber les opinions d’alguns dels alumnes del taller de juliol?

«M’has obert amb el teu curs mil emocions tancades dins. Em sento feliç pel teu reconeixement. Allò que tramets no pot sortir del no res. De gran m’agradaria ser com tu, a la meva manera, clar… Llàstima que el temps em juga en contra. Repeteixo, moltes felicitats!» (Roser)

«Gràcies per la senzillesa, naturalitat, divertida, alegre manera de dur a terme el taller. Fins ben aviat. Una abraçada de colors.» (Gemma)

Feu clic als enllaços i afanyeu-vos a reservar la vostra plaça :D

 

Feliç dimarts i 13, escriptors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.