Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Gurb, terra de lletres

20170603-Entrega_premis_literaris_Ajuntament_Gurb-Terra_lletres-Lectura_en_veu_alta-Teresa_Saborit

 

Un orgull viure en un poble amb un premi literari que enguany ha celebrat la 29a edició. Un goig veure plena de gom a gom la sala cultura a on aquesta tarda s’ha celebrat l’acte d’entrega de premis. Encantada d’haver pogut participar en la cerimònia llegint en veu alta un fragment de cadascun dels textos guanyadors: afegint-hi els accèssits, els premiats eren tanta colla que una mica i no caben a la foto (hehe). Moltes felicitats a tots, escriptors!

Hem gaudit d’una vetllada meravellosa, tant que fins i tot el temps ha decidit que era hora de deixar de ploure i ha sortit al sol. Esperant amb candeletes el 30è aniversari que celebrarem l’any que ve ;)

 

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies